top of page

behandelingen

In onze hondentrimsalon is ieder hondje welkom. Wij geven honden de tijd en ruimte om even aan ons en de salon te wennen. Het is de bedoeling dat uw hond op zijn/haar gemak is en de behandeling rustig doorstaat.

Marble Surface

Puppy wenbeurt | € 20,-

Deze kennismakingsbehandeling is bedoeld voor puppy's tussen de 8 en 16 weken. Dit houdt in: wennen aan wassen, borstelen, blazen en eventueel nageltjes knippen. Deze behandeling duurt een uur.

2

trimbehandeling | prijs verschilt per hond

De behandeling is inclusief wassen, drogen, trimmen, nagels knippen en oren nakijken / schoonmaken. Het tarief is afhankelijk van het ras, formaat, huidige staat van de vacht en gedrag op tafel. Kom gerust langs of stuur een berichtje!

3

workshop vachtonderhoud | € 50,-

Denkt u: ik borstel iedere dag, maar het blijft klitten? In deze workshop van 60 minuten leer ik u 1-op-1 hoe u moet kammen, ontklitten, met materiaal omgaat en geef u inzicht in uw gedrag t.o.v. uw hond. Let op: dit is géén volledige trimbeurt.

4

Oogharen en Nagels knippen | € 10,-

Voor een zacht prijsje worden de haren voor de ogen van uw hond en de nageltjes korter geknipt. Omdat wij op afspraak werken, hebben wij het liefst dat u van tevoren even belt of een berichtje stuurt wanneer u langskomt.

5

was- en borstelabonnementen

Hangt uw hond graag de smeerpoets uit of heeft uw hond een bewerkelijke vacht? Een voordelig abonnement kan de oplossing zijn. U kunt uw hond na 1 tot 1,5 uur weer fris en fruitig ophalen. Vraag naar de prijs en voorwaarden in de salon.

Marble Surface

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op! Kom even langs of stuur ons een berichtje.

bottom of page