top of page
Marmer.png

Workshop vachtonderhoud

Image by Peri Stojnic

€50,-

Vraagt u zich al een tijd af wat u moet doen met de vacht van uw huisdier? Heeft u het idee dat u al op de goede weg bent, maar de puntjes op de “i” wilt zetten? Denkt u: “Ik borstel elke dag, maar waarom heeft mijn huisdier dan klitten?” Of denkt u: ”Ik borstel zo goed, waarom zegt mijn trimster dan dat er zoveel klitten in zitten, hoe kan dat?”. In deze 1-op-1 workshop leert u wat voor vachtonderhoud uw hond nodig heeft. En hoe u dit moet aanpakken.

 

Wat u leert:

  • het borstelen/kammen uw huisdier;

  • de omgang met materiaal;

  • het opsporen van evt. klitten en/of dikke wol;

  • het herkennen van gedrag;

  • het beïnvloeden van gedrag tijdens het borstelen;

  • het inzicht in UW gedrag tegenover uw huisdier.

 

Let op!

De workshop duurt maximaal 60 minuten. In deze workshop leer ik niet hoe u uw hele hond kunt trimmen! En het is niet de bedoeling dat we heel uw huisdier gaan ontklitten! Te veel ontklitten doet pijn! Als u twijfelt of er erg veel klitten in de vacht zitten, laat het me dan weten en kom van te voren eerst even kennismaken. Dan kan ik bepalen of dat inderdaad zo is. Soms is er eerst een gehele trimbeurt nodig, zodat we later een workshop kunnen inplannen.

 

U wilt toch ook een klitvrij huisdier, dat zich vrij kan bewegen? Deze workshop is inclusief koffie/thee of frisdrank met wat lekkers voor u en uw viervoeter! Tot slot krijgt u natuurlijk volledige persoonlijke aandacht van mij. 

bottom of page