top of page
Marmer.png

Hi, ik ben Cindy Vossenaar

0a78e981-8d8a-490e-a263-da4f79797147_edited.jpg

Over mij

Ik ben Cindy Vossenaar, de eigenaresse van hondentrimsalon 'De Trimtiek'. Verder ben ik moeder van 2 dochters en heb ik 3 honden. Een Lagotto Romagnolo genaamd Boaz en twee koningspoedels genaamd Zara en Evi. 

Je kunt mijn karakter omschrijven als creatief, ambitieus, toegankelijk, vrolijk en spontaan. Naast mijn hondentrimsalon bezit ik een eigen leeratelier, hier verkoop ik onder andere handgemaakte leren tassen en hondenhalsbanden. Deze unieke halsbanden kunt u zien in mijn trimsalon. 

Meer dan 10 jaar ervaring in het trimmen van honden

Mijn interesses zijn breed georiënteerd. Na 16 jaar te hebben gewerkt als orthodontie-assistent, besloot ik het roer om te gooien en mijn hart te volgen. In 2011 trok ik de stoute schoenen aan. Ik zegde mijn baan op en legde mijn volle focus op de vakopleiding tot professionele hondentrimster bij Trimschool Nederland. Ondertussen ben ik al meer dan 10 jaar gediplomeerd trimster en eigenaresse van hondentrimsalon 'De Trimtiek'. 

Het is de beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Wat eerst begon als hobby, is uitgegroeid tot een full-time job. Om die reden ben ik vol trots verhuisd naar een grotere locatie met nieuwe mogelijkheden. Ik wil mijn klanten de beste service bieden en ik heb hiervoor een prachtig pand gevonden aan Dreesplein 4, te Naaldwijk. 

IMG_9336.jpg
Dogs at bath time - the explorer by Elke Vogelsang _ 500px.jpg

Wat uw hond kunt verwachten:

  • een koninklijke en professionele behandeling;

  • een rustige omgeving;

  • een mooie ruimte;

  • een verwen-moment;

  • een ultiem wellness-gevoel; 

  • heel veel liefde voor uw huisdier.

Kortom: een unieke verwenplek voor uw hond, oftewel een hondenwelness

Ik kijk ernaar uit dat ik u en uw hond in mijn trimsalon mag ontvangen. Hopelijk tot snel!

bottom of page